Nicolet iS5

Yleistä

Nicolet iS5 on helposti sijoitettava ja laadukkaita spektrejä tuottava jokaisen laboratorion FTIR. Nicolet IR tuotteissa on aina mukana transmissiovaruste kyvetti- ja filmimittauksiin sekä helppokäyttöinen OMNIC ohjelmisto. Nykyään yleisesti käytettyyn ATR mittaustekniikkaan on tarjolla useita erilaisia lisävarusteita, joihin voidaan valita tarpeen mukaan Ge, ZnSe tai timanttikide. Pienestä koosta huolimatta iS5 laitteesen voi liittää myös useiden lisävarustevalmistajien tuotteita. Voit hyvin säilyttää esimerkiksi vanhan Golden Gate ATR:n ja päivittää ainoastaan FTIR rungon.

Nicolet-iS5-with-iD1-Accy2-300x260
Nicolet iS5

Uusi iD7 ATR lisävaruste hyödyntää tutkimustason FTIR laitteen tekniikkaa. Siihen on mahdollisuus valita täystimanttinen XR kide, joka läpäisee energiaa erittäin hyvin myös alhaisilla aaltoluvuilla. Tämä lisää ATR:n käytettävyyttä, sillä myös pieniä signaaleita voidaan mitata toistettavasti.

Uusi iD7 ATR varuste
Uusi iD7 ATR varuste

Nicolet iS5 ja iD7 tuottavat korkealaatuisia spektrejä

Oheisessa kuvassa on suurennettuna uudella iD7 XR täystimanttikiteellä ja perinteisellä pinnoitetulla timanttikiteellä mitatut pohjaviivat aaltolukualueella 650 – 400. iD7 spektri on punainen ja pinnoitetun timantin spektri lilan värinen. Molemmat spektrit on esitetty samassa skaalassa ja mitattu samalla laitteella.

iD7 XR-timantti ATR pohjaviiva
iD7 XR-timantti ATR pohjaviiva

Kuvasta nähdään iD7 täystimantti ATR:n erinomainen suorituskyky. iD7 laajentaa ATR:n mittausmahdollisuuksia jopa aaltolukuun 350 saakka, jossa perinteisesti ATR:llä saadaan spektreihin kohinaa.

Linkki FTIR tekniikan pääsivulle

Linkki iS50 laitteen esittelyyn

iD7 ATR lisävarusteen esite

Kysy tarjousta laitteista