Nicolet Summit

Thermon Nicolet Summit on vertaansa vailla oleva uuden sukupolven FTIR. Modernia ja kompaktikokoista analysaattoria ohjataan uusitulla OMNIC Paradigm -ohjelmistolla joko kosketusnäytön tai erillisen PC:n kautta. Ohjelmiston kautta määritettävät workflowt helpottavat rutiinianalytiikkaa, sillä käyttäjä voi valita nappia painamalla haluamansa näytetyypin tai kvantitatiivisen mittauksen. Nicolet Summitissa on sisäänrakennettu PC (Windows 10) ja se on mahdollista kytkeä langattomaan verkkoon.

Laitteistossa on automaattinen taustamittaus, mikä tekee mittauksesta entistä nopeampaa ja tarkempaa: aikaa ei kulu taustaspektrin mittaamiseen ja käytössä on aina tuore tausta. Nicolet Summitin varustetilaan menee kaikkien yleisimpien varustevalmistajien FTIR-varusteet. Thermon täystimantti-ATR (Everest ATR) on todella monipuolinen ja kestävä varuste, joka sopii niin kiinteiden kuin nestemäistenkin näytteiden mittaamiseen. OMNIC Paradigm -ohjelmiston mukana tulee  kattavat spektrikirjastot, eli laite on käytännössä heti valmis tunnistustehtäviin. Keski-IR-alueella on mahdollista tehdä myös kvantitatiivisia määrityksiä (pitoisuusmittauksia, reaktioseurantaa), ja Thermon softalla menetelmäkehitys on helppoa ja loogista puuhaa.

Nicolet Summit on luotettava ratkaisu laadunvalvonnan työkaluksi, ja se on helposti liikuteltavissa paikasta toiseen. Laitteiston etuosassa oleva LED-valopalkki antaa käyttäjälle tietoa mitattavan näytteen laadusta ja laitteiston tilasta kullakin hetkellä.

Lataa laite-esite tästä linkistä.