0%
Tilaa tästä

Liberty Blue

Heti saatavissa suomen varastoltaSisältää toimituksen & asennuksenNopea huoltopalvelu kerralla kuntoon -periaatteellaTukipalvelut elinkaaren ajaksi
Liberty Blue

Liberty Blue on  täysin uusi mikroaaltoavusteinen peptidisynteesilaitteisto. Perinteisillä menetelmillä kahden aminohapon yhteenliittäminen saattaa kestää tunteja ja ensimmäisen sukupolven mikroaaltolaitteistollakin 30-40 minuuttia. Liberty Blue kutistaa tuon ajan  4 minuuttiin! Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi kymmenen aminohapon pituinen peptidi on nyt mahdollista syntetisoida 40 minuutissa! Reagenssien kulutusta on myös saatu vähennettyä 90 %, joten laite on  hyvin taloudellinen.

Mikroaaltoavusteinen peptidisynteesi on viime vuosien aikana saavuttanut valtavan suosion. Nopeuden lisäksi mikroaallot ovat todistettavasti mahdollistaneet entistä pidempien ja puhtaampien aminohappojen syntetisoinnin. CEM on mikroaaltopeptidisynteesin pioneeri ja patentin ansiosta  se on ainut markkinoilla oleva laitteisto, jolla kaikissa synteesin vaiheissa voidaan hyödyntää mikroaaltoja.

Tekniset tiedot

  • teho 0-300 W
  • lämpötilakontrolli:  In-Situ Optinen kuitu
  • Skaala: 0.020 – 5 mmol
  • Reagenssien kulutus: 9 ml /Cycle!
  • reaktioastiat: 10, 30 ja 125 ml
  • Synteesi voidaan valinnan mukaan tehdä joko mikroaaltoavusteisena tai ilman mikroaaltoja (=Liberty Blue toimii myös tarvittaessa perinteisenä synteesilaitteistona)

Asiantuntijamme on valmiina auttamaan

Kerromme mielellämme lisää ja autamme valitsemaan tarpeeseen parhaiten sopivat tuotteet.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.