0%
Tilaa tästä

Nicolet iS5

Heti saatavissa suomen varastoltaSisältää toimituksen & asennuksenNopea huoltopalvelu kerralla kuntoon -periaatteellaTukipalvelut elinkaaren ajaksi
Uusi iD7 ATR varuste Nicolet iS5

Nicolet iS5 on helposti sijoitettava ja laadukkaita spektrejä tuottava jokaisen laboratorion FTIR. Nicolet IR tuotteissa on aina mukana transmissiovaruste kyvetti- ja filmimittauksiin sekä helppokäyttöinen OMNIC ohjelmisto. Nykyään yleisesti käytettyyn ATR mittaustekniikkaan on tarjolla useita erilaisia lisävarusteita, joihin voidaan valita tarpeen mukaan Ge, ZnSe tai timanttikide. Pienestä koosta huolimatta iS5 laitteesen voi liittää myös useiden lisävarustevalmistajien tuotteita. Voit hyvin säilyttää esimerkiksi vanhan Golden Gate ATR:n ja päivittää ainoastaan FTIR rungon.

Uusi iD7 ATR lisävaruste hyödyntää tutkimustason FTIR laitteen tekniikkaa. Siihen on mahdollisuus valita täystimanttinen XR kide, joka läpäisee energiaa erittäin hyvin myös alhaisilla aaltoluvuilla. Tämä lisää ATR:n käytettävyyttä, sillä myös pieniä signaaleita voidaan mitata toistettavasti.

Nicolet iS5 ja iD7 tuottavat korkealaatuisia spektrejä

Oheisessa kuvassa on suurennettuna uudella iD7 XR täystimanttikiteellä ja perinteisellä pinnoitetulla timanttikiteellä mitatut pohjaviivat aaltolukualueella 650 – 400. iD7 spektri on punainen ja pinnoitetun timantin spektri lilan värinen. Molemmat spektrit on esitetty samassa skaalassa ja mitattu samalla laitteella.

iD7 XR-timantti ATR pohjaviiva
iD7 XR-timantti ATR pohjaviiva

Kuvasta nähdään iD7 täystimantti ATR:n erinomainen suorituskyky. iD7 laajentaa ATR:n mittausmahdollisuuksia jopa aaltolukuun 350 saakka, jossa perinteisesti ATR:llä saadaan spektreihin kohinaa.

Asiantuntijamme on valmiina auttamaan

Kerromme mielellämme lisää ja autamme valitsemaan tarpeeseen parhaiten sopivat tuotteet.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.