Haake Mars iQ

Haake Mars iQ reometrit mahdollistavat joustavat ja helpot mittaukset pävittäisiin reologisiin analyyseihin.

 

Täysin uudistetteu Haake Mars iQ reometri laadunvalvotamittauksiin sekä myös tutkimuskäyttöön
Haake Mars iQ laadunvalvontareometri

 

Haake Mars iQ reometrin avulla on mahdollista mitata nopeasti ja luotettavasti tuotteitesi relogiset ominaisuudet.  Laitteisto on käyttäjäystävällinen ja sen käyttö ei vaadi käyttäjältään erityisiä reologisia taitoja vaan lähes kuka tahans voi suorittaa mittauksia.

Reometriä ohjataan joko tietokoneen tai 7″ kosketusnäytön avulla.  Kosketusnäytölle saadaan valmiit menetelmät ja lisäksi erilaiset kuvakkeet ja ohjeet auttavat käyttäjää suorittamaan mittauksen aina toistettavasti, luotettavasti ja nopeasti.

 

 

Kosketusnäyttöön saadaan valmiit menetelmät, kuvakkeet ja symbolit ohjaavat käyttäjiä ja varmistavat siten aina mittausten onnistumisen
Haake Mars iQ:ta voidaan ohajata kosketusnäytöltä

Laite tunnistaa automaattisesti valitun mittageometrian, joita on valittavissa hyvin laaja määrä mitä erilaisemmille sovellutuksille ja näytteille.  Pikakiinnitykset mahdollistavat nopeat kokoonpanomuutokset erilaisiin analyyseihin.

Mars iQ on moduulaarinen laitteisto, johon voi liittää erilaisia mittayksiköitä ja lisälaitteita.

Haake Mars iQ on kahta mallia: mekaanisella laakerilla varustettu laitteisto tai ilmalaakeroitu malli.  Niinpä laitteistolla on mahdollista hyvin laaja kirjo erilaisia mittauksia mukaanlukien tekstuurianalyysit, tribologia sekä paineriippuvaisia mittuaksia painekennossa.

Haake Mars iQ esite

4 tärkeää syytä valita Haake Mars iQ

Haake Mars iQ video

Yhteydenottolomake