0%
Tilaa tästä

QuickTrace® M-7600

Ihanteellinen mittauksiin, kun elohopean pitoisuus on alle 1 mg/lSuunniteltu erityisesti rutiini-ja tutkimuskäyttöönSopii kaikille vesipitoisille happamoiduille näytteilleVaahtoamaton kaasun ja nesteen erotin (GLS), jossa on mukana ylivuodon estojärjestelmäKehittynyt kontaminaation kontrollointi sekä älykkäät huuhteluominaisuudetIntuitiivinen QuickTrace® -käyttöjärjestelmäNäytteet voidaan syöttää manuaalisesti tai käyttää automaattisia näytteenvaihtajia
Teledyne Labs QuickTrace® M-7600 elohopea-analysaattoria voidaan käyttää vesi-, jätevesi-, maaperä-, sedimentti-, ja kudosnäytteiden analytiikkaan.
QuickTrace-M-7600-CVAA-Mercury-Analyzer QuickTrace 7600 and ASX-560

Teledyne Labs QuickTrace® M-7600 on suunniteltu rutiini- ja tutkimuskäyttöön ja sillä on useita käyttökohteita ympäristölaboratorioissa, teollisuuden laadunvarmistuksessa ja tutkimuskäytössä. Näytteeksi soveltuvat käytännöllisesti katsoen kaikki vesipitoiset happamoidut näytteet.

QuickTrace® M-7600 analysaattoreiden mittaus perustuu kylmähöyry AAS (Cold Vapor Atomic Absorption CVAA) -tekniikkaan. M-7600 laitteistolla tyypillinen havainnointiraja elohopealle on alle 0,5 ng/l​, mutta mittaustekniikka on erittäin robusti ja laitteella pystytään analysoimaan myös yli 500 µg/l pitoisuuden näytteet ilman laimentamista ja laitteiston muokkauksia.

Näytteensyöttö voi tapahtua manuaalisesti tai näytteenvaihtajalla. Laboratorio voi alkuun valita käsisyötön ja tarpeiden muuttuessa joustavasti lisätä ASX-280 tai ASX-560 näytteensyöttäjän myöhemmin.

QuickTrace® M-7600
Kuva 1. Teledyne Labs QuickTrace® M-7600

Video

Asiantuntijamme on valmiina auttamaan

Kerromme mielellämme lisää ja autamme valitsemaan tarpeeseen parhaiten sopivat tuotteet.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.