0%
Tilaa tästä

ICP-OES

Thermo ICP-OES-laitteet ovat tunnettuja erinomaisesta suorituskyvystä, toimintavarmuudesta, teknisestä tuesta ja huollon toimivuudesta.

Asiantuntijamme on valmiina auttamaan

Kerromme mielellämme lisää ja autamme valitsemaan tarpeeseen parhaiten sopivat tuotteet.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

ICP-OES yleistä

ICP-OES  on viralliselta nimeltään ”Inductively Coupled Optical Emission Spectrometer”. Arkikielessä termit ICP ja Ossi ovat laajassa käytössä. Analysointikapasiteetiltaan ICP-OES on ensiluokkainen tekniikka: samalla mittauskerralla (alle minuutissa) voidaan mitata kymmeniä alkuaineita laajalla pitoisuusalueella. iCAP PRO ICP-OES-laitteistot mahdollistavat tarkat mittaukset korkealla resoluutiolla ja alhaiset määritysalarajat tehokkaalla optiikalla. Helppokäyttöinen ohjelmisto mahdollistaa mittausten suorittamisen ja tulosten raportoinnin tarvittaessa täysin automaattisesti. Ainutlaatuinen CID (=Charge Injection Device) puolijohdedetektori takaa luotettavat mittaukset hankalistakin matriiseista. Hosmed Oy kemistien antama menetelmäkehitystyö on auttanut kymmeniä laboratorioita uuden laitteen ja/tai tekniikan hyödyntämisessä mahdollistaen nopean käyttöönoton ja jatkuvan tuen. Hosmed Oy:n osaava henkilöstö ja laaja varaosavarasto mahdollistavat nopeat ja tehokkaat vika- ja ylläpitohuollot.

ICP-OES-tekniikka soveltuu alkuaineiden pitoisuuden määrittämiseen lukuisista eri näytetyypeistä. Ohessa on muutamia esimerkkejä:

  • Ympäristönäytteet (maa ja vesi)
  • Elintarvikkeet
  • Kemian teollisuuden prosessiliuokset
  • Öljyt, rasvat ja biopolttoaineet