0%
Tilaa tästä

Analytiikkapäivät 2023

Tampereen Technopoliksessa järjestetään Hosmedin Analytiikkapäivät 21.-22. marraskuuta 2023. Tiistain ohjelmassa on pääaiheena ICP-MS. Luennoilla käsitellään analyysitekniikan ja ohjelmistojen perusteita, yleisiä ongelmanratkaisukeinoja ja häiriöiden minimointia. Ohjelmassa on myös erittäin mielenkiintoinen luettelo näytteenkäsittelystä ja tarvittavista kemikaaleista.

Keskiviikkona 22.11. keskitytään ICP-OES tekniikkaan, päivän kantavana teemana on ICP laitteistot analyysilaboratorion työjuhtana. Luennoilla pidetään katsaus teoriaan ja erittäin paljon aikaa käytetään mahdollisten ongelmien ennaltaehkäisyyn ja niiden ratkaisemiseen. Iltapäivällä on luentoja ICP tekniikan uusista mahdollisuuksista ohjelmiston sekä laitetekniikan kannalta. Päivän päätteeksi on luento näytteenkäsittelystä ja esittely uuden CEM BLADE märkäpolttolaitteen ominaisuuksista.

Luentoja pitävät Harri Köymäri, Esa Kalliovaara,  Petra Honkavirta ja Lauri Nieminen. Hosmedilta tapahtumaan osallistuvat myös Kari Ollikainen ja Ismo Lokinoja. Virallinen ilmoittautumisaika on jo päättynyt, voit tiedustella hajapaikkoja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@hosmed.fi. Tavataan Tampereella!