Monipuoliset FT-NIR-laitteet Hosmedilta

Antaris II on laboratorioon ja at-line sovelluksiin tarkoitettu FT-NIR, jonka monipuolinen detektorivalikoima tekee menetelmäkehityksen helpoksi. Läpinäkyviä liuoksia voidaan mitata kyvetissä tai vialissa lämpötilakontrolloidussa transmissioyksikössä. Kiinteitä näytteitä, sameita liuoksia ja pastoja varten Antaris II analysaattoriin on saatavilla SabIR kuituoptinen probe tai integroiva pallo -detektori. Laitteeseen on mahdollisuus kytkeä automaattisia näytteensyöttäjiä. Antaris II FT-NIR antaa tarkkoja ja toistettavia tuloksia kaikista näytetyypeistä.

Antaris FT-NIR

 

Nicolet iS5N on helposti sijoitettava suorituskykyinen FT-NIR transmissiomittauksiin. Korkean suorituskyvyn laitteella on lukuisia sovelluksia teollisuuden laadunvarmistuksessa ja tutkimuskäytössä. Kolmansien osapuolien lisävarusteiden avulla on laite mahdollista päivittää myös probemittauksiin sopivaksi.

 

Antaris MX mahdollistaa in-line ja on-line mittaukset kuituoptisen proben kautta. Laitteistoon on mahdollisuus valita kaksi tai neljä mittauskanavaa. Tulokset voidaan välittää prosessinohjausjärjestelmään digitaalisena OPC protokollan mukaisesti tai 4 – 20 mA virtaviestinä.

Antaris_MX_NIR

Lue miten inline FT-NIR -tekniikkaa voidaan hyödyntää maitojauheen kosteuspitoisuuden analysoinnissa. Pääset Kemia-lehden (6/2018) artikkeliin tästä linkistä.

Antaris IGS on teollisuuskäyttöön soveltuva korkean erotuskyvyn FT-IR laitteisto, jolla on lukuisia käyttökohteita kaasujen analytiikassa.

IGS

Esite (PDF)

Antaris Target Blend Analyzer on tarkoitettu kuivien aineiden sekoitusprosessien seuraamiseen esimerkiksi lääketeollisuudessa. Akkukäyttöinen, langatonta tiedonsiirtoa ja MEMS tekniikkaa hyödyntävä laite voidaan kytkeä suoraan pyörivään sekoittimeen.

Antaris_Target_Blend

Tekniset tiedot (PDF)

Kysy lisää laitteista ja erilaisista sovelluksista!

Yhteydenotto- ja tarjouspyyntölomake