0%
Tilaa tästä

Pikauuttolaite EDGE

Nopein markkinoilla oleva uuttolaite12 näytettä tunnissa (sisältää suodatukset, jäähdytykset ja laitteiston/letkujen pesut)Yksi ja sama uuttotekniikka toimii kaikille näytteilleUuttokupit on helppo kasata ja puhdistaaKompaktikokoinen laitteisto
Perinteisesti näytteenkäsittely on ollut hyvin aikaavievä vaihe LC- ja GC-analyyseissä, mutta nyt CEM on tuonut markkinoille pikauuttolaitteen, jonka avulla esikäsittelyä saadaan nopeutettua ja tehostettua huomattavasti olemassaoleviin laitteisiin verrattuna.
Uuttoputket ja keräysastiat

EDGE on uudentyyppinen pikauuttolaite, jossa on yhdistetty kevyesti paineistetun liuotinuuton ja dispersiivisen kiinteäfaasiuuton edut.

Perusideana laitteistossa on se, että laite suorittaa uutot automaattisesti halutuilla uuttoliuottimilla, jonka jälkeen uutteet kerätään suodatettuina ja jäähdytettyinä omiin keräysastioihinsa. Uuton jälkeen suodatettu uute on heti valmiina joko jatkokäsittelyyn tai analyysiin. lla näytetelineellä ja autosamplerilla, joka vie yksittäisen uuttokupin laitteen takaosassa sijaitsevaan uuttokammioon. Uuttokammiossa näyte uutetaan omassa uuttokupissaan ennalta määritellyn menetelmän mukaisesti halutuilla liuottimilla.

EDGE:llä voidaan uuttaa hyvin erityyppisiä näytteitä nopeasti ja vaivattomasti, saannoista tinkimättä. Valmiita menetelmiä on tarjolla useita, ja CEM:n sovelluslaboratoriossa kehitellään jatkuvasti uusia. Käytännössä käyttäjä voi siis vain ladata näytteensä (12 kpl) näytelineeseen, valita halutut näytekohtaiset uutto-ohjelmat, painaa ”Play” ja siirtyä muihin askareisiinsa

Ominaisuudet

Vidoita

Miten CEM EDGE uuttolaitteisto toimii
CEM EDGE uuttolaitteisto

Asiantuntijamme on valmiina auttamaan

Kerromme mielellämme lisää ja autamme valitsemaan tarpeeseen parhaiten sopivat tuotteet.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.