0%
Tilaa tästä

Elohopea-analysaattorit QuickTrace® M-7600 ja M-8000

julkaistu:11.10.2024 | Aihe

Hosmed on lisännyt valikoimiinsa elohopea-analysaattorit Teledyne Labsilta.

M-7600 tuotesivut

M-8000 tuotesivut

Kysy lisää

Elohopea

Miksi elohopeaa mitataan?

Elohopea on raskas metallinen alkuaine, jota muodostuu ympäristön vaikutuksesta luonnostaan sekä ihmisen toiminnan seurauksena. Se on hyvin myrkyllinen ja vaarantaa ihmisen terveyttä sekä ympäristöä maailmanlaajuisesti; ihminen altistuu sille pääasiassa ravinnon kautta.

On olemassa erilaisia sääntelytoimia, kieltoja sekä rajoituksia, joiden tavoitteena on arvioida ja vähentää elohopean aiheuttamia riskejä. Elohopean määrää analysoidaan erilaisissa tilanteissa, mm. ympäristön- ja terveydensuojelussa sekä kemianteollisuuden raaka-aineista. (Lähde: Tukes 2024.)

QuickTrace® M-7600

Teledyne Labs QuickTrace® M-7600 elohopea-analysaattoria voidaan käyttää vesi-, jätevesi-, maaperä-, sedimentti-, ja kudosnäytteiden analytiikkaan. Laite on ihanteellinen elohopean mittaukseen alle 1 mg/l pitoisuuksilla. QuickTrace® M-7600 on suunniteltu rutiini- ja tutkimuskäyttöön ja sillä on useita käyttökohteita ympäristölaboratorioissa, teollisuuden laadunvarmistuksessa ja tutkimuskäytössä. Näytteeksi soveltuvat käytännöllisesti katsoen kaikki vesipitoiset happamoidut näytteet.

Katso tästä tuotteen esite: M-7600

QuickTrace® M-8000

QuickTrace® M-8000 analysaattori sopii erittäin hyvin pienten elohopeapitoisuuksien mittauksiin havainnointirajan ollessa alle 0.05 ng/l, lisäksi laite täyttää EPA1631 menetelmän vaatimukset. Tutkimus- ja laadunvarmistuskäytössä M-8000 laitteilla on mahdollista mitata laimentamatta myös näytteet, joiden pitoisuus ylittää 400 µg/l.

Katso tästä tuotteen esite: M-8000

Jätä rohkeasti yhteydenottopyyntö ja palaamme asiaan!

Video:QuickTrace M-7600 and M-8000 Tutorial: Measure the Flow Rate

Katso myös muut ajankohtaiset aiheet Hosmedilla

Asiantuntijamme on valmiina auttamaan

Kerromme mielellämme lisää ja autamme valitsemaan tarpeeseen parhaiten sopivat tuotteet.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.