0%
Tilaa tästä

Liberty Prime 2.0

Ehdottomasti paras peptidisyntetisaattori mitä markkinoilta löytyyKäsittämättömän nopea – jopa 2,5 minuutin sykliaikaErittäin puhtaat, pitkät peptidit – jopa 100 aminohapon pituiset ketjut30 aminohappopaikkaaMinimaalinen jätemääräSoveltuu erinomaisesti cGMP ympäristöön
Mikroaaltoavusteinen Liberty Prime 2.0 -peptidisyntetisaattori on ennennäkemätön laiteuutuus peptidisynteesimarkkinoilla. Se on kaikkea sitä mitä laitteistolta haluat ja itse asiassa vielä vähän enemmän. Laitteisto soveltuu täydellisesti cGMP-ympäristöön, ja sen avulla voit valmistaa puhtaampia ja pidempiä peptidejä kuin koskaan aiemmin. Laitteiston tekniikka on hiottu huippuunsa ja toimintavarmuus takaa sen, että peptidisynteesien onnistuminen ei jää ainakaan laitetekniikasta kiinni.

UE-SPPS

Tämän Liberty-järjestelmän mukana saat käyttöösi vallankumouksellisen UE-SPPS-menetelmän, joka merkittävästi vähentää pesujätteen määrää. Menetelmän optimoinnin ja reagenssien valinnan ansiosta CEM Corporationin ”No Wash” -tekniikka vähentää jätettä jopa 95 % tinkimättä saannosta ja tuotteen puhtaudesta.

Lisää tietoa tekniikasta valmistajan sivuilla.

Tuoteominaisuudet

Asiantuntijamme on valmiina auttamaan

Kerromme mielellämme lisää ja autamme valitsemaan tarpeeseen parhaiten sopivat tuotteet.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.