0%
Tilaa tästä

Nicolet Summit 

Heti saatavissa suomen varastoltaSisältää toimituksen & asennuksenNopea huoltopalvelu kerralla kuntoon -periaatteellaTukipalvelut elinkaaren ajaksi
Nicole summit FTIR-tuote

Nicolet Summit on uusin jäsen Thermon FTIR-tuoteperheessä. Laitteisto hurmaa käyttäjänsä ominaisuuksillaan: laadukas optiikka kompaktissa koossa sekä moderni käyttöliittymä tekevät laitteistosta luotettavan työkalun nykyaikaisen laboratorion tarpeisiin. Nicolet Summit on loistava ratkaisu laadunvalvonnan työkaluksi, ja se on helposti liikuteltavissa paikasta toiseen. Analysaattoria ohjataan uusitulla ja visuaalisesti miellyttävällä OMNIC Paradigm -ohjelmistolla joko kosketusnäytön, erillisen näytön tai PC:n kautta. Ohjelmistoon voidaan luoda erilaisia automaattisia workflow-pohjaisia toimintoja rutiininanalytiikkaa helpottamaan. Laitteistossa on sisäänrakennettu PC (Windows 10) ja se on mahdollista kytkeä langattomaan verkkoon.

Nicolet Summitin erityisominaisuuksiin kuuluu automaattinen taustamittaus. Tämä on oikein hyödyllinen ominaisuus, koska tällöin käyttäjällä on käytössään aina tuore tausta eikä taustan mittaamiseen kulu turhaa aikaa.

Laitteistoon on saatavilla hyvin paljon erilaisia lisävarusteita ja myös kaikkien yleisimpien FTIR-varustevalmistajien varusteet ovat yhteensopivia Thermon laitteistojen kanssa. Thermon täystimantti-ATR (Everest ATR) on todella monipuolinen ja kestävä varuste, joka sopii niin kiinteiden kuin nestemäistenkin näytteiden mittaamiseen. OMNIC Paradigm -ohjelmisto sisältää kattavat spektrikirjastot, eli laite on heti asennuksen jälkeen valmis tuntemattomien näytteiden identifiointiin. Keski-IR-alueella on mahdollista tehdä myös kvantitatiivisia määrityksiä (pitoisuusmittauksia, reaktioseurantaa) ja Thermon ohjelmistolla menetelmäkehitys on helppoa ja loogista puuhaa.

Asiantuntijamme on valmiina auttamaan

Kerromme mielellämme lisää ja autamme valitsemaan tarpeeseen parhaiten sopivat tuotteet.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.